Filmmaran 2017

Postat i ES, Film spets, Film spets Filmer, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 13 mars, 2017 0 kommentarer

I fredags avslutades årets filmmara med filmvisning på Biograf Maxim i Laholm.

På 24 h hade elever från länet kommit på manus, spelat in och klippt ihop materialet till en fyra minuters lång film. Vill ni se hur Stures elever hanterade denna 24 h långa arbetstid? In och kika på deras vimeo-sida för behind the scenes.

På bild f.v. Susanne Chau, Coppelia Bondesson, Nora Ekeblad, Johannes Agemyr, Andreas Thornberg, Elias Lindblom, Henry Svensson.

De som hade äran att ta hem årets vinst var våra Sture-elever Johannes Agemyr, Coppelia Bondesson, Cecilia Ekeroth, Johan Emilsson, Henry Svensson, Andreas Thornberg, Nora Ekeblad, Susanne Chau och Elias Lindblom! Grattis till er vinst, och bra jobbat alla som deltog!