Spetsutbildning i dans

Postat i Dans, Just nu!, Nyheter av på 19 oktober, 2018 0 kommentarer

Till hösten -19 startar vi spetsutbildning i dans på Sturegymnasiet, vilket innebär att vi har riksintag! I vår utbildning får du träna bl. a. modern/nutida dans, jazzdans , balett, improvisation och komposition. Vi är måna om att hjälpa våra elever att utveckla sin dansteknik för att möjliggöra vidare dansstudier på högre nivå. Den fördjupade kroppskännedom en dansare utvecklar finns med som en kompetens genom hela livet! Vi lägger stor vikt vid det egna skapandet, där du får utveckla ditt rörelsespråk och växa som människa. Kommunikation och samarbete är nyckelord i vår utbildning. Dessa förmågor kan anses som avgörande i ett framtida samhälle, oavsett vilken bransch du kommer att arbeta i. Och du vet väl att Estetiska programmet är högskoleförberedande och ger dig en teoretisk grund som öppnar många dörrar inför framtida val?