Foto Rebecca Wallin

På Stures mysiga bibliotek kan du få hjälp med det mesta som underlättar dina studier, allt från bok- och länktips till läroböcker. Här finns datorer till ditt skolarbete och sköna fåtöljer att slappna av en stund i. Alla nya elever får en liten biblioteksintroduktion för att du ska känna dig ”hemma” i ditt bibliotek.

I vår skolarena gör du enkelt en sökning efter böcker, tidskriftsartiklar och i uppslagsverk. Logga in med personnummer och pin-koden till ditt bibliotekskort. I skolarenan kan du också hålla koll på dina lån.

Titta gärna in på vår blogg! Här hittar du bl. a. tips på böcker, länkar och kulturevenemang för dig som är elev på Sture.

Vissa tider på dagen har vi förstärkning av IT-tekniker Niclas Olsson och Leif Ödmark. De hjälper dig med allt som rör IT på Sture; inloggningar, iPads, Unikum, appar och så vidare. Deras tider är:

Måndag 9.00-11.00

Tisdag 9.00-11.00

Onsdag 9.00-11.00

Torsdag 9.00-11.00

Fredag 9.00-11.00

Sturegymnasiets bibliotek hittar du på andra våningen i K-huset och har öppet alla skoldagar; måndag-fredag mellan 8.30 och 15.00. Vi som jobbar här är bibliotekarier och heter Emma-Ida Johansson (mammaledig), Ann-Jeanette Hellring (vik.) och Ingegärd Brandt. Undrar du över något? Hör av dig till:

E-post: bibliotek.sture@halmstad.se

Välkomna till bibblan!

Gilla oss på Facebook!

…och för säkerhets skull får du här en liten påminnelse från Ingegärd om vad som gäller:

Ingick i internteves Halloweenavsnitt 2016 (ES14e/fi).