RUM för DANS

Postat i Dans, ES, Just nu!, Nyheter av på 10 oktober, 2017 0 kommentarer

Michaela Dahlin & Ida Larsson blev vinnarna i Skapa Dans Halland. Stort grattis!
(Foto: Malin Arnesson)

RUM för DANS foto.RUM för DANS foto.

Stipendieceremoni

Välkommen till Estetiska programmets Stipendieceremoni Tisdagen den 16/5 18.00 i Bergmanssalen, Medieteket.

Stipendiaterna kommer att medverka med dans, film, foto, konst och musik. I år har vi glädjen att dela ut 17 stipendier från Frimurarna, Rosie Nilssons Stiftelse, Film i Halland och Kungliga Musikaliska Akademien.

Varmt välkommen!

Dans intog Kuben

Postat i Dans, ES, Evenemang, Just nu!, Kuben, Nyheter, På gång! av på 5 maj, 2017 0 kommentarer

Foto Lisen Gustafsson

I onsdags intog våra danselever området utanför Kuben på Sturegymnasiets skolgård. De kände av utrymmet inför Sturefestivalen nästa onsdag den 10 maj, och öppnade för möten, laborationer och koreografiska idéer. De bjöd på fantastiskt energi. För fler bilder från tillfället, gå gärna in på @sturegymnasiet och @danssture på Instagram eller Sturegymnasiet Dans på Facebook!

Passa även på att kolla in elevernas inlägg från åk. 3 i Dans på Facebook, där de berättar om sina år på Sturegymnasiet och om sina planer inför framtiden! Inspirerande om något! 😀

Danstreornas slutproduktion: Stretch Your Eyes!

Postat i Dans, ES, Evenemang, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 9 mars, 2017 0 kommentarer

Foto av Sarah Sellergren

Danstreornas slutproduktion repeteras för fullt dessa dagar. Under vecka 11 spelas föreställningen för en publik bestående av högstadie-och gymnasieungdomar.

Två kvällsföreställningar spelas kl. 18.00 onsdag den 15/3 samt fredag den 17/3. Även lördag 18/3 kl. 13.00 är man välkommen i mån av plats. Det är först till kvarn som gäller.

Hjärtligt välkomna!

Danstreorna dansade in i köket!

Postat i Bistron, Dans, ES, Evenemang, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 10 februari, 2017 0 kommentarer

I onsdags dansade danstreorna in i köket på restaurang Sture för att under en dag ta hand om matlagning och lunchservering.

Med initiativet som togs i samband med Kuben-projektet och artikel 13, Rätten till fri förflyttning, antog eleverna utmaningen att flytta sig mellan två utbildningar, från en danssal in i ett restaurangkök. Se mer fina bilder från onsdagen på Stures instagram

Foto: Lisen Gustafsson

Tack till danstreorna och till restaurang Sture!

Psst! Se mer fina bilder från onsdagen på Stures instagram:

Hämta fler
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.