ES

Reclaim och So Sorry på Halmstads teater 19 mars

Postat i Dans, Evenemang, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 11 mars, 2019 0 kommentarer

Danskväll med mingel på Halmstads Teater den 19 mars kl. 18. Danseleverna på Sturegymnasiet visar upp delar av sin slutproduktion “Reclaim” på stora scen och dansföreställningen “So Sorry”, koreograferad av Bam Bam Frost, visas i Figarosalen. Foajén förvandlas till olika rum för happenings och dansframträdanden. Välkomna till en helkväll i dansens tecken!
Biljettköp på http://www.ticketmaster.se eller på Halmstad Tourist Center. Biljetter säljs på dörren i mån av plats.
Ordinarie: 150 kr Ungdom/Studerande: 75 kr

Konsertredovisningar

Postat i Musik, Nyheter, På gång! av på 13 februari, 2019

Under v.10 har Stures Estet-musikelever sina huvudinstrumentredovisningar.

Tvåorna och treorna har öppna konsertredovisningar.

Alla är varmt välkomna till rytmiksalen på Musikplaneten!

Åk. 2 Tisdag 5/3 kl. 17.30

Åk. 3 Torsdag 7/3 kl. 17.30

Hur skulle det se ut om Sturegymnasiets väggar var fyllda av Street art?

Postat i Bild och formgivning, Just nu!, Nyheter av på 30 januari, 2019 0 kommentarer

Kanske så här?

Bild och formelever i åk 1 fotograferade väggar och fick leka i Photoshop.
Så här fint blev resultatet!

Spetsutbildning i dans

Postat i Dans, Just nu!, Nyheter av på 19 oktober, 2018 0 kommentarer

Till hösten -19 startar vi spetsutbildning i dans på Sturegymnasiet, vilket innebär att vi har riksintag! I vår utbildning får du träna bl. a. modern/nutida dans, jazzdans , balett, improvisation och komposition. Vi är måna om att hjälpa våra elever att utveckla sin dansteknik för att möjliggöra vidare dansstudier på högre nivå. Den fördjupade kroppskännedom en dansare utvecklar finns med som en kompetens genom hela livet! Vi lägger stor vikt vid det egna skapandet, där du får utveckla ditt rörelsespråk och växa som människa. Kommunikation och samarbete är nyckelord i vår utbildning. Dessa förmågor kan anses som avgörande i ett framtida samhälle, oavsett vilken bransch du kommer att arbeta i. Och du vet väl att Estetiska programmet är högskoleförberedande och ger dig en teoretisk grund som öppnar många dörrar inför framtida val?

Väggmålningar av Bild och formgivning

Postat i Bild och formgivning, Just nu! av på 18 oktober, 2018 1 kommentar

Bild och formeleverna i åk 3 har fått i uppdrag att skapa väggmålningar i ett lekrum på Galleria Hallarna.