ES

MUSIKelevernas Ensemblekonserter

Tisdag 30/5 och onsdag 31/5 är det dags för Musikelevernas ensemblekonserter. 13 ensembler på två dagar blir mycket musik. Tiderna är 14.00 och 18.00 båda dagarna.

Musikelevernas Körkonsert

Välkommen till Körkonsert i Bergmanssalen nu på fredag 19/5 14.00 och 17.00

Livestream från Sturefestivalens musikscen!

Då var Sturefestivalen 2017 avklarad, med bravur!

Årets musikframträdanden från dagen finns livestreamade av våra filmelever från åk 1 & åk 2. Så råkade ni missa något framträdande har ni här våra fantastiska musikelever, förevigade av våra lika fantastiska filmelever! Klicka på bilderna för respektive video!

Stillbild från Sturefestivalen del 1. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 2. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 3. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 4. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 5. Av Sturefilm.

Stipendieceremoni

Välkommen till Estetiska programmets Stipendieceremoni Tisdagen den 16/5 18.00 i Bergmanssalen, Medieteket.

Stipendiaterna kommer att medverka med dans, film, foto, konst och musik. I år har vi glädjen att dela ut 17 stipendier från Frimurarna, Rosie Nilssons Stiftelse, Film i Halland och Kungliga Musikaliska Akademien.

Varmt välkommen!

Dans intog Kuben

Postat i Dans, ES, Evenemang, Just nu!, Kuben, Nyheter, På gång! av på 5 maj, 2017 0 kommentarer

Foto Lisen Gustafsson

I onsdags intog våra danselever området utanför Kuben på Sturegymnasiets skolgård. De kände av utrymmet inför Sturefestivalen nästa onsdag den 10 maj, och öppnade för möten, laborationer och koreografiska idéer. De bjöd på fantastiskt energi. För fler bilder från tillfället, gå gärna in på @sturegymnasiet och @danssture på Instagram eller Sturegymnasiet Dans på Facebook!

Passa även på att kolla in elevernas inlägg från åk. 3 i Dans på Facebook, där de berättar om sina år på Sturegymnasiet och om sina planer inför framtiden! Inspirerande om något! 😀