ES

HÖSTLOVSJAM

Postat i ES, Evenemang, Musik, Musik spets av på 27 oktober, 2017 0 kommentarer

Tisdag 31/10 18:30 arrangerar Jazz i Halmstad Höstlovsjam för spelsugna elever. Kom dit och spela, lyssna eller bara häng! Fri entré! Jamvärd är ingen mindre än vår fantastiske Per Thornberg

Plats: Festsalen Halmstads Teater

Who Cares?

Mänskliga rättigheter?

Mänskliga rättigheter. Punkt.

Välkommen till vår föreställning som spelas vecka 46, onsdag och torsdag. Målgruppen är åk 8 och åk 9. Estetiska programmets elever i åk 2 på inriktning dans och teater har denna gång tagit utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna för sitt projekt i kursen Estetisk kommunikation. Kanske kan scenerna bli startpunkt för vidare diskussion kring frågan om hur vi är mot varandra?

Var:               Sturegymnasiet, Bergmansalen

När:               Onsdag 15/11 kl. 10.00 och 13.00

Torsdag 16/11 kl. 10.00 och 13.00

Bokas per mail till: tittie.arstrand@halmstad.se

Öppen föreställning torsdag 16/11 kl. 18.00. (ej bokningsbar, först till kvarn gäller.)

Varmt välkomna!

Lisen Gustafsson, danslärare

Ann-Margret Lindgren Johansson, teaterlärare

Plask i SVT

Postat i Evenemang, Musik, Musik spets, Nia?, Nyheter av på 21 oktober, 2017

Musikelevernas dramaföreställning om vårt förhållande till vatten uppmärksammades av SVT Halland.

SVT Hallnd 18:30 den 19 oktober

RUM för DANS

Postat i Dans, ES, Just nu!, Nyheter av på 10 oktober, 2017 0 kommentarer

Michaela Dahlin & Ida Larsson blev vinnarna i Skapa Dans Halland. Stort grattis!
(Foto: Malin Arnesson)

RUM för DANS foto.RUM för DANS foto.

PLASK

Postat i ES, Evenemang, Just nu!, Musik, Musik spets av på 9 oktober, 2017 0 kommentarer

Musikeleverna i åk 2 ger en musikföreställning om värdet av VATTEN och dess betydelse för oss som människor.

Föreställningarna spelas Onsdag -Fredag vecka 42 i Bergmanssalen.

Mer info se. PLASK