Bild och formgivning

Stipendieceremoni

Välkommen till Estetiska programmets Stipendieceremoni Tisdagen den 16/5 18.00 i Bergmanssalen, Medieteket.

Stipendiaterna kommer att medverka med dans, film, foto, konst och musik. I år har vi glädjen att dela ut 17 stipendier från Frimurarna, Rosie Nilssons Stiftelse, Film i Halland och Kungliga Musikaliska Akademien.

Varmt välkommen!

Utställning ES14k!

Postat i Bild och formgivning, ES, Evenemang, Nyheter, På gång! av på 19 april, 2017 0 kommentarer

Den 20 april är det dags på ES14k att ställa ut Mind-Map i Bergmanssalen den 20 april!

Se bild för visnings-tider. Missa ej :)!

Min map ES14k

Gymnasievalet 2017

Gör inte som alla andra…

…välj det estetiska programmet!

• Väljer du en inriktning på det estetiska programmet erbjuds du en unik utbildning, både när det gäller hur många som går utbildningen och utbildningens innehåll.
  • Vid respektive estetisk inriktning går endast en eller två av hundra ungdomar. Du väljer en utbildning som sticker ut!
  • I utbildningen ges du unika möjligheter att utveckla estetiska förmågor som kan bli värdefulla tillgångar för dig som människa och i det framtida arbetlivet. Här kan det vara så drastiskt att det är nu eller aldrig som gäller – tre fantastiska år!
  • Utbildningen är dessutom högskoleförberedande, du skaffar dig behörighet till ett brett urval av högskoleutbildningar. Här är vi breda och här är dessutom lätt att välja till eller i efterhand komplettera med kurser om du behöver det.
  • Kreativitet och entreprenörskap är nyckelförmågor för framgång i 2000-talets värld. Vid det estetiska programmet arbetas det målmedvetet med dessa förmågor.

Foto Rebecca Wallin

NYFIKEN?

Kontakta oss gärna med frågor eller för besök.

Tittie Årstrand, Studievägledare

tittie.arstrand@halmstad.se

Tel 070-201 48 25

Kjell Eklund, Rektor

kjell.eklund@halmstad.se

Tel 072-711 99 46

Anmäl dig till skuggning

UrbanArt 28-29 november

urbanart-klar

Föreställningen visas i Bergmansalen, Mediteket, och är ett samarbete mellan dans-, film-, foto- och konstinriktningarna på Sturegymnasiet. Dagföreställningarna bokas hos: ia.thunberg@halmstad.se

Vi spelar:

måndag 28/11
kl. 13.00, 15.00 & kl. 18.00 (kvällsföreställningen behöver ej bokas)

tisdag 29/11
kl. 10.00, 13.00, 15.00 & kl. 18.00 (kvällsföreställningen behöver ej bokas)

Välkomna!

Bild och formgivningselever på Kulturnatten

Postat i Bild och formgivning, ES, NoFrontpage av på 4 oktober, 2016 0 kommentarer

I lördags arrangerades Kulturnatten och Halmstad Pride. Sturegymnasiets Bild och formgivningselever i åk3 fanns på plats i ett eget tält där vi visade stora målningar med Pride-tema som besökarna kunde fotografera sig i . Vi bjöd även på glittrig ansiktsmålning.

Hälsningar Kerstin, bildlärare

pride1