Spetsutbildning i dans

Postat i Dans, Just nu!, Nyheter av på 19 oktober, 2018 0 kommentarer

Till hösten -19 startar vi spetsutbildning i dans på Sturegymnasiet, vilket innebär att vi har riksintag! I vår utbildning får du träna bl. a. modern/nutida dans, jazzdans , balett, improvisation och komposition. Vi är måna om att hjälpa våra elever att utveckla sin dansteknik för att möjliggöra vidare dansstudier på högre nivå. Den fördjupade kroppskännedom en dansare utvecklar finns med som en kompetens genom hela livet! Vi lägger stor vikt vid det egna skapandet, där du får utveckla ditt rörelsespråk och växa som människa. Kommunikation och samarbete är nyckelord i vår utbildning. Dessa förmågor kan anses som avgörande i ett framtida samhälle, oavsett vilken bransch du kommer att arbeta i. Och du vet väl att Estetiska programmet är högskoleförberedande och ger dig en teoretisk grund som öppnar många dörrar inför framtida val?

Anmälan till antagningsprov för det Estetiska programmet!

Postat i Dans, ES, Musik, Musik spets, Teater av på 31 januari, 2018

Nu är det dags för dig som sökt till det Estetiska programet på Sturegymnasiet,
inriktningarna dans, musik och teater, att anmäla dig till antagningsprov.

Proven äger rum enligt nedan:

• Dans 19/3 kl 16 – 19 Mediteket
  • Musik 20/3 kl 8:30 – 16 Mediteket
  • Teater 8/3 kl 16:30 – 19:30 Mediteket

Du som söker till Estetik (Foto och film) och till Bild- och form kommer att bli personligt kontaktade av skolans lärare.

Fotograf Rebecca Wallin

Fotograf: Rebecca Wallin

kosexaninsta

Klicka på länken nedan och fyll i anmälan

Anmäl dig här!

Postat i Dans, ES, På gång!, Pröva på av på 10 januari, 2018 0 kommentarer

Infokväll

Postat i Dans, ES, Evenemang, Nyheter, Pröva på av på 10 januari, 2018 0 kommentarer

RUM för DANS

Postat i Dans, ES, Just nu!, Nyheter av på 10 oktober, 2017 0 kommentarer

Michaela Dahlin & Ida Larsson blev vinnarna i Skapa Dans Halland. Stort grattis!
(Foto: Malin Arnesson)

RUM för DANS foto.RUM för DANS foto.