Postat i Dans, ES, På gång!, Pröva på av på 10 januari, 2018 0 kommentarer

Infokväll

Postat i Dans, ES, Evenemang, Nyheter, Pröva på av på 10 januari, 2018 0 kommentarer

RUM för DANS

Postat i Dans, ES, Just nu!, Nyheter av på 10 oktober, 2017 0 kommentarer

Michaela Dahlin & Ida Larsson blev vinnarna i Skapa Dans Halland. Stort grattis!
(Foto: Malin Arnesson)

RUM för DANS foto.RUM för DANS foto.

Stipendieceremoni

Välkommen till Estetiska programmets Stipendieceremoni Tisdagen den 16/5 18.00 i Bergmanssalen, Medieteket.

Stipendiaterna kommer att medverka med dans, film, foto, konst och musik. I år har vi glädjen att dela ut 17 stipendier från Frimurarna, Rosie Nilssons Stiftelse, Film i Halland och Kungliga Musikaliska Akademien.

Varmt välkommen!

Dans intog Kuben

Postat i Dans, ES, Evenemang, Just nu!, Kuben, Nyheter, På gång! av på 5 maj, 2017 0 kommentarer

Foto Lisen Gustafsson

I onsdags intog våra danselever området utanför Kuben på Sturegymnasiets skolgård. De kände av utrymmet inför Sturefestivalen nästa onsdag den 10 maj, och öppnade för möten, laborationer och koreografiska idéer. De bjöd på fantastiskt energi. För fler bilder från tillfället, gå gärna in på @sturegymnasiet och @danssture på Instagram eller Sturegymnasiet Dans på Facebook!

Passa även på att kolla in elevernas inlägg från åk. 3 i Dans på Facebook, där de berättar om sina år på Sturegymnasiet och om sina planer inför framtiden! Inspirerande om något! 😀