Reclaim och So Sorry på Halmstads teater 19 mars

Postat i Dans, Evenemang, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 11 mars, 2019 0 kommentarer

Danskväll med mingel på Halmstads Teater den 19 mars kl. 18. Danseleverna på Sturegymnasiet visar upp delar av sin slutproduktion “Reclaim” på stora scen och dansföreställningen “So Sorry”, koreograferad av Bam Bam Frost, visas i Figarosalen. Foajén förvandlas till olika rum för happenings och dansframträdanden. Välkomna till en helkväll i dansens tecken!
Biljettköp på http://www.ticketmaster.se eller på Halmstad Tourist Center. Biljetter säljs på dörren i mån av plats.
Ordinarie: 150 kr Ungdom/Studerande: 75 kr

Spetsutbildning i dans

Postat i Dans, Just nu!, Nyheter av på 19 oktober, 2018 0 kommentarer

Till hösten -19 startar vi spetsutbildning i dans på Sturegymnasiet, vilket innebär att vi har riksintag! I vår utbildning får du träna bl. a. modern/nutida dans, jazzdans , balett, improvisation och komposition. Vi är måna om att hjälpa våra elever att utveckla sin dansteknik för att möjliggöra vidare dansstudier på högre nivå. Den fördjupade kroppskännedom en dansare utvecklar finns med som en kompetens genom hela livet! Vi lägger stor vikt vid det egna skapandet, där du får utveckla ditt rörelsespråk och växa som människa. Kommunikation och samarbete är nyckelord i vår utbildning. Dessa förmågor kan anses som avgörande i ett framtida samhälle, oavsett vilken bransch du kommer att arbeta i. Och du vet väl att Estetiska programmet är högskoleförberedande och ger dig en teoretisk grund som öppnar många dörrar inför framtida val?

Anmälan till antagningsprov för det Estetiska programmet!

Postat i Dans, ES, Just nu!, Musik, Musik spets, Nyheter, Teater av på 31 januari, 2018

Nu är det dags för dig som sökt till det Estetiska programmet på Sturegymnasiet,
inriktningarna dans, musik och teater, att anmäla dig till antagningsprov.

Proven äger rum enligt nedan:

• Dans måndag 25/3 kl. 17 – 20 Mediteket
  • Musik tisdag 19/3 kl. 8:30 – 16 Musikvåningen plan 3 S-huset
  • Teater torsdag 21/3 kl. 17 – 20 Mediteket

Du som söker till Estetisk Bild- och form eller Estetik och media-film kommer att bli kontaktad personligen av skolans lärare.

Fotograf Rebecca Wallin

Fotograf: Rebecca Wallin

kosexaninsta

Klicka på länken nedan och fyll i anmälan