Film spets

Livestream från Sturefestivalens musikscen!

Då var Sturefestivalen 2017 avklarad, med bravur!

Årets musikframträdanden från dagen finns livestreamade av våra filmelever från åk 1 & åk 2. Så råkade ni missa något framträdande har ni här våra fantastiska musikelever, förevigade av våra lika fantastiska filmelever! Klicka på bilderna för respektive video!

Stillbild från Sturefestivalen del 1. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 2. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 3. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 4. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 5. Av Sturefilm.

Stipendieceremoni

Välkommen till Estetiska programmets Stipendieceremoni Tisdagen den 16/5 18.00 i Bergmanssalen, Medieteket.

Stipendiaterna kommer att medverka med dans, film, foto, konst och musik. I år har vi glädjen att dela ut 17 stipendier från Frimurarna, Rosie Nilssons Stiftelse, Film i Halland och Kungliga Musikaliska Akademien.

Varmt välkommen!

Filmelever marknadsför Halmstad inför bordtennis-VM 2018

Postat i ES, Film spets av på 26 april, 2017 0 kommentarer

Elever i ES15e/film är mitt inne i produktionen av en kort presentationsfilm av Halmstad som arrangör av VM i bordtennis 2018. Tillsammans med marknadsföringsansvariga för arrangemanget och tävlingsambassadören Jörgen Persson har filmarbetet pågått från Tylösand till Båstad under två hektiska dagar. Filmen får premiär under VM i Düsseldorf den 29 maj i år.

Pilotavsnitt Internteve 2017 ES15e/film

Postat i ES, Film spets av på 21 april, 2017 0 kommentarer

ES15e/film tar nu över stafettpinnen för Internteve och sände idag ett pilotavsnitt inför höstens programserie.

Filmmaran 2017

Postat i ES, Film spets, Film spets Filmer, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 13 mars, 2017 0 kommentarer

I fredags avslutades årets filmmara med filmvisning på Biograf Maxim i Laholm.

På 24 h hade elever från länet kommit på manus, spelat in och klippt ihop materialet till en fyra minuters lång film. Vill ni se hur Stures elever hanterade denna 24 h långa arbetstid? In och kika på deras vimeo-sida för behind the scenes.

På bild f.v. Susanne Chau, Coppelia Bondesson, Nora Ekeblad, Johannes Agemyr, Andreas Thornberg, Elias Lindblom, Henry Svensson.

De som hade äran att ta hem årets vinst var våra Sture-elever Johannes Agemyr, Coppelia Bondesson, Cecilia Ekeroth, Johan Emilsson, Henry Svensson, Andreas Thornberg, Nora Ekeblad, Susanne Chau och Elias Lindblom! Grattis till er vinst, och bra jobbat alla som deltog!