HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Filmad Studentavslutning 2017!

Postat i ES, Evenemang, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Foto av Rebecca Wallin

Kommer ni att missa morgondagens studentavslutning? Då kan vi glatt meddela att våra filmelever kommer att filma och streama studentavslutningen imorgon den 9 juli!

Hur ser man detta online då? Jo, man går in på @sturefilm.se, deras Facebook-sida. 😀

MUSIKelevernas Ensemblekonserter

Tisdag 30/5 och onsdag 31/5 är det dags för Musikelevernas ensemblekonserter. 13 ensembler på två dagar blir mycket musik. Tiderna är 14.00 och 18.00 båda dagarna.

Stadsvandring med HT15-16

Postat i Evenemang, HT, På gång! av på 24 maj, 2017 0 kommentarer

Foto av Marie Hallonkvist

I söndags var det ”Turista hemma” i Halmstad, och några Stureelever från HT15-16 var på plats för att ge en fin stadsvandring!

HT16 & Glada Hudik-teatern!

Postat i Evenemang, HT, Nyheter, På gång! av på 19 maj, 2017 0 kommentarer

Foto Marie Hallonkvist

Den 11 maj var Glada Hudik-teatern på Arenan i Halmstad och spelade Trollkarlen från Oz! HT16 var på plats och agerade värdar/värdinnor på eventet!