PLASK

Postat i ES, Evenemang, Just nu!, Musik, Musik spets av på 9 oktober, 2017 0 kommentarer

Musikeleverna i åk 2 ger en musikföreställning om värdet av VATTEN och dess betydelse för oss som människor.

Föreställningarna spelas Onsdag -Fredag vecka 42 i Bergmanssalen.

Mer info se. PLASK

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Foto Rebecca Wallin

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Filmad Studentavslutning 2017!

Postat i ES, Evenemang, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Foto av Rebecca Wallin

Kommer ni att missa morgondagens studentavslutning? Då kan vi glatt meddela att våra filmelever kommer att filma och streama studentavslutningen imorgon den 9 juli!

Hur ser man detta online då? Jo, man går in på @sturefilm.se, deras Facebook-sida. 😀

MUSIKelevernas Ensemblekonserter

Tisdag 30/5 och onsdag 31/5 är det dags för Musikelevernas ensemblekonserter. 13 ensembler på två dagar blir mycket musik. Tiderna är 14.00 och 18.00 båda dagarna.