Gysär

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det TV-studion som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan.

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

8.45 foto, film

9.00 restaurang

9.15 dans

9.30 hotell

9.45 teater, ES4, FAB, IVSR4

10.00 IVES(sär), lärling

10.15 samhäll

10.30 musik

10.45 konst, handel

Macken IVES

Postat i GySärEs, Nyheter av på 8 mars, 2017 0 kommentarer

Tack IVES för den fina nostalgi-trippen. Spelglädje och fniss förgyllde den sista föreställningen den 7:e mars!

Bilder tagna av Sara Skidell

Lyssna på läroböcker

Postat i Biblioteksbloggen, ES, Gysär, HA, HT, IM, Lärling, Nyheter, RL, SA av på 13 oktober, 2016 0 kommentarer

Du som är elev på Sturegymnasiet kan lyssna på dina läroböcker. Du behöver:

1. Appen Inläsningstjänst – ta hem den gratis till din padda och/eller smartphone.
    2. Inloggning – Emma-Ida & Ingegärd hjälper dig på Stures bibliotek, alla dagar 8.30-15.00.

skarmklippinlasningstjanst

Administration, handel och varuhantering

Postat i GySärHa, NoFrontpage av på 28 januari, 2016 0 kommentarer

Programmet som ger dig grundläggande kunskaper inom administration, handel och varuhantering.

Vi kommer att göra studiebesök på flera olika företag.fork-lift-truck-293993__180

Programmet passar dig som tycker om att arbeta med service och som trivs i mötet med olika människor.

Du ska kunna arbeta på kontor eller i butik. Du kan också välja det här programmet om du vill arbeta på ett varulager.

e-commerce-402822__180På programmet får du också träna dig på att planera, genomföra och slutföra ett arbete.
Praktik på en arbetsplats görs från åk 2.  Där utvecklar du yrkeskunskaper samt att du förstår hur en arbetsplats fungerar.

Arbetsmiljöfrågor är viktiga för att du inte ska få arbetsskador i framtiden och att du ska ha en god hälsa.

Alla elever på Sturegymnasiet får låna en Ipad, dessa använder vi varje dag.

shelf-384558__180