Gysär

Musikhjälpen Sture på SVT

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Kuben, Lärling, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 15 december, 2017 0 kommentarer

Klicka på bilden för att komma till inslaget från SVT

Muskhjälpen Sture 2017

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Kuben, Lärling, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 13 december, 2017

Det finns fortfarande en chans att bidra till Musikhjälpen 2017.

Klicka på bilden för att komma till bössan.

Lägg ett bidrag i Sturegymnasiets bössa.

Kan vi nå 20 000 innan avslutningen på torsdag?

Musikhjälpen Sture

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 1 december, 2017

Från klockan 12 den 14 december och ett dygn framåt kan du ratta in 88,6 på din FM-radio eller lyssna på Radio Halmstad på webben. Sturegymnasiet gör då sin del av Musikhjälpen 2017 med rubriken ”Barn är inte till salu”. Under 24 timmar kommer elever från Sturegymnasiet att fylla etern med musik och samtal om hur vi bäst kan hjälpa, medverkar gör också Dramalogen, fd kommunalråd, välkända krögare och elever från Sannarpsgymnasiet. Sändningarna kommer att ske från Mediteket på Sturegymnasiet. Musikframträdanden, gäster, happenings, fotoutställning och mycket mer kommer att ske under dessa timmar. Allt live i radion och på webben både med ljud och bild. Vill du bidra redan idag kan du göra det på Musikhjälpen Stures egen insamlingsbössa.

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det TV-studion som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan.

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

8.45 foto, film