HA

HA på Sturefestivalen

Postat i HA, Nyheter av på 16 maj, 2017 0 kommentarer

Full aktivitet i HA:s tält. Här tränas det på handtextning av skyltmaterial.

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det idrottshallen som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan (tider kommer inom kort).

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

Tider kommer inom kort!

HA på regional UF-mässa 2017

Postat i HA, Nyheter av på 23 mars, 2017 0 kommentarer

Regional UF-mässa på Halmstad Arena den 16 mars. Handelseleverna erbjöd produkter och tjänster. Allt från egentillverkade inredningsdetaljer till ridlektioner.

Lokal UF-mässa på Sture 2017

Postat i HA av på 16 februari, 2017 0 kommentarer

För andra året i rad höll vi en intern UF-mässa på Sture som har till syfte att ge eleverna träning inför den regionala mässan som kommer hållas på Halmstad Arena den 16 mars. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att nå ut till kunderna med sina produkter och tjänster. Även årets mässa bevakades av Hallandsposten som skrev en trevlig artikel om händelsen, se länken; http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/stolta-stureelever-visade-upp-f%C3%B6retag-1.4152015

Lokal UF-mässa på Sturegymnasiet

Postat i Evenemang, HA, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 2 februari, 2017 0 kommentarer

Fotograf Rebecca Wallin

Nu är det dags igen för den lokala UF-mässan på Sturegymnasiet i Halmstad. Mässan arrangeras av, och med elever som läser entreprenörskap på skolan. På mässan kommer de att visa upp sina UF-företag, berätta om sin affärsidé, demonstrera, och sälja produkter mm. Det kommer finnas en riklig variation av företag. Ni kommer bland annat kunna se egentillverkade inredningsdetaljer av betong, citruspressar, företag som erbjuder fototjänster och smaka på olika kaffesirapssorter samt mycket mer.

Tid: 9 februari 12:30-14:30
Plats: Meditekets foajé