HT

Grattis stipendiater!

Postat i HT, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 12 juni, 2017 0 kommentarer

Grattis till Fredrik och Angelica i HT14 som får stipendier av Evenemangsgruppen som idag är representerad av Canita Dagård från Marknadsföreningen i Halmstad.

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Filmad Studentavslutning 2017!

Postat i ES, Evenemang, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Foto av Rebecca Wallin

Kommer ni att missa morgondagens studentavslutning? Då kan vi glatt meddela att våra filmelever kommer att filma och streama studentavslutningen imorgon den 9 juli!

Hur ser man detta online då? Jo, man går in på @sturefilm.se, deras Facebook-sida. 😀

HT16 har konferenslektion!

Postat i HT, Nia? av på 26 maj, 2017 0 kommentarer

Det händer mycket nu på HT- programmet :).

HT16 har haft konferenslektion på hotell Tylösand med receptionschefen Cecilia Bertilsson.

Avtackning av Maria Östlund

Postat i HT, Just nu!, NoFrontpage, Nyheter av på 24 maj, 2017 1 kommentar

Vi avtackar Maria Östlund som har suttit med i HT:s programråd sen 90- talet och har inte missat ett enda möte under alla år. Hon har varit en fantastiskt tillgång.

Tack Maria för alla år som vi har samarbetat!