HT

HT16 har konferenslektion!

Postat i HT, Nia? av på 26 maj, 2017 0 kommentarer

Det händer mycket nu på HT- programmet :).

HT16 har haft konferenslektion på hotell Tylösand med receptionschefen Cecilia Bertilsson.

Avtackning av Maria Östlund

Postat i HT, Just nu!, NoFrontpage, Nyheter av på 24 maj, 2017 1 kommentar

Vi avtackar Maria Östlund som har suttit med i HT:s programråd sen 90- talet och har inte missat ett enda möte under alla år. Hon har varit en fantastiskt tillgång.

Tack Maria för alla år som vi har samarbetat!

Stadsvandring med HT15-16

Postat i Evenemang, HT, På gång! av på 24 maj, 2017 0 kommentarer

Foto av Marie Hallonkvist

I söndags var det ”Turista hemma” i Halmstad, och några Stureelever från HT15-16 var på plats för att ge en fin stadsvandring!

HT16 & Glada Hudik-teatern!

Postat i Evenemang, HT, Nyheter, På gång! av på 19 maj, 2017 0 kommentarer

Foto Marie Hallonkvist

Den 11 maj var Glada Hudik-teatern på Arenan i Halmstad och spelade Trollkarlen från Oz! HT16 var på plats och agerade värdar/värdinnor på eventet!

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det idrottshallen som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan (tider kommer inom kort).

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

Tider kommer inom kort!