IM

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det idrottshallen som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan (tider kommer inom kort).

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

Tider kommer inom kort!

Lyssna på läroböcker

Postat i Biblioteksbloggen, ES, Gysär, HA, HT, IM, Lärling, Nyheter, RL, SA av på 13 oktober, 2016 0 kommentarer

Du som är elev på Sturegymnasiet kan lyssna på dina läroböcker. Du behöver:

1. Appen Inläsningstjänst – ta hem den gratis till din padda och/eller smartphone.
    2. Inloggning – Emma-Ida & Ingegärd hjälper dig på Stures bibliotek, alla dagar 8.30-15.00.

skarmklippinlasningstjanst