Just nu!

Tider för skolstart

Postat i ES, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 2 augusti, 2017

Vi hälsar alla våra elever hjärtligt välkomna till Sturegymnasiet efter sommarlovet!

Skolstartstider:
Årskurs 1 den 16 augusti klockan 08.30
Årskurs 2 den 17 augusti klockan 09.00
Årskurs 3 den 17 augusti klockan 10.00
Språkintroduktionsprogrammet den 17 augusti klockan 11.00

Samtliga upprop sker i Bergmansalen.

Varmt välkomna!

Sommarskolan för 2017 är över!

Postat i Just nu! av på 17 juli, 2017 0 kommentarer

Mellan v. 26-29 var det dags för Sommarskola på Sturegymnasiet, som avslutades med att klasserna spelade brännboll tillsammans! Tack för en trevlig sommar, alla elever och lärare!

Bild: Peter Hjelm

Grattis stipendiater!

Postat i HT, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 12 juni, 2017 0 kommentarer

Grattis till Fredrik och Angelica i HT14 som får stipendier av Evenemangsgruppen som idag är representerad av Canita Dagård från Marknadsföreningen i Halmstad.

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Filmad Studentavslutning 2017!

Postat i ES, Evenemang, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Foto av Rebecca Wallin

Kommer ni att missa morgondagens studentavslutning? Då kan vi glatt meddela att våra filmelever kommer att filma och streama studentavslutningen imorgon den 9 juli!

Hur ser man detta online då? Jo, man går in på @sturefilm.se, deras Facebook-sida. 😀