Just nu!

Sommarskolan för 2017 är över!

Postat i Just nu! av på 17 juli, 2017 0 kommentarer

Mellan v. 26-29 var det dags för Sommarkola på Sturegymnasiet, som avslutades med att klasserna spelade brännboll tillsammans! Tack för en trevlig sommar, alla elever och lärare!

Bild: Peter Hjelm

Grattis stipendiater!

Postat i HT, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 12 juni, 2017 0 kommentarer

Grattis till Fredrik och Angelica i HT14 som får stipendier av Evenemangsgruppen som idag är representerad av Canita Dagård från Marknadsföreningen i Halmstad.

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Filmad Studentavslutning 2017!

Postat i ES, Evenemang, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Foto av Rebecca Wallin

Kommer ni att missa morgondagens studentavslutning? Då kan vi glatt meddela att våra filmelever kommer att filma och streama studentavslutningen imorgon den 9 juli!

Hur ser man detta online då? Jo, man går in på @sturefilm.se, deras Facebook-sida. 😀

Lärlingar får jobb efter studenten

Postat i Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på av på 3 juni, 2017

Läs Hallandspostens artiklar om Sturegymnasiets Lärlingsutbildning.

Lärlingar tar klivet ut i arbetslivet
Paulina: ”Restauranger överallt söker kockar”
Pontus: ”Den allra bästa utbildningen du kan gå”