Just nu!

Foto Charlotte Noaksson Högvall

• Favoritartist? – Beyoncé
  • Ethan Xiphias? – Fantastisk tid
  • Sturegymnasiet? – Tre underbara år, utvecklade mej mycket både musikaliskt och personligt
  • Musikhjälpen till Halmstad 2018? – Oh Ja det är dags nu, såå kul det hade varit.

Musikhjälpen Sture på SVT

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Kuben, Lärling, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 15 december, 2017 0 kommentarer

Klicka på bilden för att komma till inslaget från SVT

Muskhjälpen Sture 2017

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Kuben, Lärling, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 13 december, 2017

Det finns fortfarande en chans att bidra till Musikhjälpen 2017.

Klicka på bilden för att komma till bössan.

Lägg ett bidrag i Sturegymnasiets bössa.

Kan vi nå 20 000 innan avslutningen på torsdag?

Flera före detta elever i Melodifestivalen

Postat i ES, Just nu!, Musik, Nyheter, På gång! av på 29 november, 2017 0 kommentarer

För inte så länge sedan var Mariette och Emmi elever hos musikläraren Karin Andersson på Sturegymnasiet i Halmstad. Nu har de utvecklats till Melloartister.

Se hela inslaget på P4 Halland här.

Paranoia!

Postat i ES, Evenemang, Foto spets, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 27 november, 2017 1 kommentar

Välkomna till vår utställning Paranoia som har gjorts av Es16k och Es16e/f i ämnet Estetisk kommunikation.
Samla mod och ta steget ner till källaren under restaurang Sture för en upplevelse utöver det vanliga.

Utställningen visas nu på torsdag kl 10, 11, 13, 14 och 18. På fredag visas utställningen kl 10, 11, 13 och 14.