PLASK

Postat i ES, Evenemang, Just nu!, Musik, Musik spets av på 9 oktober, 2017 0 kommentarer

Musikeleverna i åk 2 ger en musikföreställning om värdet av VATTEN och dess betydelse för oss som människor.

Föreställningarna spelas Onsdag -Fredag vecka 42 i Bergmanssalen.

Mer info se. PLASK

MUSIKelevernas Ensemblekonserter

Tisdag 30/5 och onsdag 31/5 är det dags för Musikelevernas ensemblekonserter. 13 ensembler på två dagar blir mycket musik. Tiderna är 14.00 och 18.00 båda dagarna.

Musikelevernas Körkonsert

Välkommen till Körkonsert i Bergmanssalen nu på fredag 19/5 14.00 och 17.00

Livestream från Sturefestivalens musikscen!

Då var Sturefestivalen 2017 avklarad, med bravur!

Årets musikframträdanden från dagen finns livestreamade av våra filmelever från åk 1 & åk 2. Så råkade ni missa något framträdande har ni här våra fantastiska musikelever, förevigade av våra lika fantastiska filmelever! Klicka på bilderna för respektive video!

Stillbild från Sturefestivalen del 1. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 2. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 3. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 4. Av Sturefilm.

Stillbild från Sturefestivalen del 5. Av Sturefilm.

Stipendieceremoni

Välkommen till Estetiska programmets Stipendieceremoni Tisdagen den 16/5 18.00 i Bergmanssalen, Medieteket.

Stipendiaterna kommer att medverka med dans, film, foto, konst och musik. I år har vi glädjen att dela ut 17 stipendier från Frimurarna, Rosie Nilssons Stiftelse, Film i Halland och Kungliga Musikaliska Akademien.

Varmt välkommen!