Flera före detta elever i Melodifestivalen

Postat i ES, Just nu!, Musik, Nyheter, På gång! av på 29 november, 2017 0 kommentarer

För inte så länge sedan var Mariette och Emmi elever hos musikläraren Karin Andersson på Sturegymnasiet i Halmstad. Nu har de utvecklats till Melloartister.

Se hela inslaget på P4 Halland här.

HÖSTLOVSJAM

Postat i ES, Evenemang, Musik, Musik spets av på 27 oktober, 2017 0 kommentarer

Tisdag 31/10 18:30 arrangerar Jazz i Halmstad Höstlovsjam för spelsugna elever. Kom dit och spela, lyssna eller bara häng! Fri entré! Jamvärd är ingen mindre än vår fantastiske Per Thornberg

Plats: Festsalen Halmstads Teater

Plask i SVT

Postat i Evenemang, Musik, Musik spets, Nia?, Nyheter av på 21 oktober, 2017

Musikelevernas dramaföreställning om vårt förhållande till vatten uppmärksammades av SVT Halland.

SVT Hallnd 18:30 den 19 oktober

PLASK

Postat i ES, Evenemang, Just nu!, Musik, Musik spets av på 9 oktober, 2017 0 kommentarer

Musikeleverna i åk 2 ger en musikföreställning om värdet av VATTEN och dess betydelse för oss som människor.

Föreställningarna spelas Onsdag -Fredag vecka 42 i Bergmanssalen.

Mer info se. PLASK

MUSIKelevernas Ensemblekonserter

Tisdag 30/5 och onsdag 31/5 är det dags för Musikelevernas ensemblekonserter. 13 ensembler på två dagar blir mycket musik. Tiderna är 14.00 och 18.00 båda dagarna.