Nia?

Musikhjälpen Sture

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 1 december, 2017

Från klockan 12 den 14 december och ett dygn framåt kan du ratta in 88,6 på din FM-radio eller lyssna på Radio Halmstad på webben. Sturegymnasiet gör då sin del av Musikhjälpen 2017 med rubriken ”Barn är inte till salu”. Under 24 timmar kommer elever från Sturegymnasiet att fylla etern med musik och samtal om hur vi bäst kan hjälpa, medverkar gör också Dramalogen, fd kommunalråd, välkända krögare och elever från Sannarpsgymnasiet. Sändningarna kommer att ske från Mediteket på Sturegymnasiet. Musikframträdanden, gäster, happenings, fotoutställning och mycket mer kommer att ske under dessa timmar. Allt live i radion och på webben både med ljud och bild. Vill du bidra redan idag kan du göra det på Musikhjälpen Stures egen insamlingsbössa.

Plask i SVT

Postat i Evenemang, Musik, Musik spets, Nia?, Nyheter av på 21 oktober, 2017

Musikelevernas dramaföreställning om vårt förhållande till vatten uppmärksammades av SVT Halland.

SVT Hallnd 18:30 den 19 oktober

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Lärlingar får jobb efter studenten

Postat i Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på av på 3 juni, 2017

Läs Hallandspostens artiklar om Sturegymnasiets Lärlingsutbildning.

Lärlingar tar klivet ut i arbetslivet
Paulina: ”Restauranger överallt söker kockar”
Pontus: ”Den allra bästa utbildningen du kan gå”