Nia?

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Foto Rebecca Wallin

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Lärlingar får jobb efter studenten

Postat i Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på av på 3 juni, 2017

Läs Hallandspostens artiklar om Sturegymnasiets Lärlingsutbildning.

Lärlingar tar klivet ut i arbetslivet
Paulina: ”Restauranger överallt söker kockar”
Pontus: ”Den allra bästa utbildningen du kan gå”

HT16 har konferenslektion!

Postat i HT, Nia? av på 26 maj, 2017 0 kommentarer

Det händer mycket nu på HT- programmet :).

HT16 har haft konferenslektion på hotell Tylösand med receptionschefen Cecilia Bertilsson.

Gymnasieutbildning med anställning och lön…

Postat i Lärling, Nia?, Nyheter, På gång! av på 25 april, 2017 0 kommentarer

Från och med hösten 2017 erbjuder vi möjligheten att läsa Industritekniskt program med inriktning Svetsteknik som lärling för ett fåtal elever. Detta innebär att du läser in grundläggande kompetens på skolan och tillbringar minst hälften av studietid på din APL-plats, reglerat med den tidbegränsade anställningen GLA, Gymnasial Lärlingsanställning.

Nyfiken och vill veta mer???  http://gymnasielarling.se/ och ola.bondesson@halmstad.se

Fotograf: Getinge group