Nia?

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!

Lärlingar får jobb efter studenten

Postat i Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på av på 3 juni, 2017

Läs Hallandspostens artiklar om Sturegymnasiets Lärlingsutbildning.

Lärlingar tar klivet ut i arbetslivet
Paulina: ”Restauranger överallt söker kockar”
Pontus: ”Den allra bästa utbildningen du kan gå”

HT16 har konferenslektion!

Postat i HT, Nia? av på 26 maj, 2017 0 kommentarer

Det händer mycket nu på HT- programmet :).

HT16 har haft konferenslektion på hotell Tylösand med receptionschefen Cecilia Bertilsson.

Gymnasieutbildning med anställning och lön…

Postat i Lärling, Nia?, Nyheter, På gång! av på 25 april, 2017 0 kommentarer

Från och med hösten 2017 erbjuder vi möjligheten att läsa Industritekniskt program med inriktning Svetsteknik som lärling för ett fåtal elever. Detta innebär att du läser in grundläggande kompetens på skolan och tillbringar minst hälften av studietid på din APL-plats, reglerat med den tidbegränsade anställningen GLA, Gymnasial Lärlingsanställning.

Nyfiken och vill veta mer???  http://gymnasielarling.se/ och ola.bondesson@halmstad.se

Fotograf: Getinge group

Vad händer på HT?

Postat i HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 10 april, 2017 0 kommentarer

APL besök Nöjet

APL- besök på Nöjet, med på bild är Jocke (fd HT elev), Angelica HT14 och Jennifer (projektledare).

APL besök Turistbyrån

APL- besök på Turistbyrån i Halmstad, Amanda HT14 och Malin Backe (fd SP- turism elev).

Jessica från Akademi Båstad

HT15 övningar vem är jag i klassen

Jessica från Akademi Båstad föreläser om service och berättar om deras yrkeshögskoleutbildning, koordinator inom besöksnäringen.