Eleverna skapade eget öl till julbordet

Postat i Evenemang, Just nu!, Kök och servering, Nyheter, På gång!, RL av på 9 november, 2017

Lite sötare och lite mörkare skriver HP om Sturegymnasiets eget julöl som har skapats av servitörerna själva. Lagom till julbordet är det dags att smaka.

Länk till HP:s artikel

Språkintroeleverna på Bamse insats

Postat i Nyheter, Språkintro av på 5 november, 2017 0 kommentarer

Trycket var högt vid tillströmningen till föreställningen ” Bamse och Världens Starkaste Man” som ägde rum i Halmstad Arena igår. Bidrag från Sturegymnasiets Språkintroelever har blivit ett återkommande inslag då sådana aktiviteter sker där.

Sham tog hand om biljettkontrollen.

Asmar ansvarade för inträdesdetaljerna.

Mitsilal visade väg och sittplats.

Amjad och Yazan var där och vaktade.

Who Cares?

Mänskliga rättigheter?

Mänskliga rättigheter. Punkt.

Välkommen till vår föreställning som spelas vecka 46, onsdag och torsdag. Målgruppen är åk 8 och åk 9. Estetiska programmets elever i åk 2 på inriktning dans och teater har denna gång tagit utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna för sitt projekt i kursen Estetisk kommunikation. Kanske kan scenerna bli startpunkt för vidare diskussion kring frågan om hur vi är mot varandra?

Var:               Sturegymnasiet, Bergmansalen

När:               Onsdag 15/11 kl. 10.00 och 13.00

Torsdag 16/11 kl. 10.00 och 13.00

Bokas per mail till: tittie.arstrand@halmstad.se

Öppen föreställning torsdag 16/11 kl. 18.00. (ej bokningsbar, först till kvarn gäller.)

Varmt välkomna!

Lisen Gustafsson, danslärare

Ann-Margret Lindgren Johansson, teaterlärare

Plask i SVT

Postat i Evenemang, Musik, Musik spets, Nia?, Nyheter av på 21 oktober, 2017

Musikelevernas dramaföreställning om vårt förhållande till vatten uppmärksammades av SVT Halland.

SVT Hallnd 18:30 den 19 oktober

Frukost på hotell Continental

Postat i HT, Nyheter av på 16 oktober, 2017 0 kommentarer

Uppstarten av tema branschveckor för HT17 startades med frukost på hotell Continental.
Nöjda elever!