På gång!

Eleverna skapade eget öl till julbordet

Postat i Evenemang, Just nu!, Kök och servering, Nyheter, På gång!, RL av på 9 november, 2017

Lite sötare och lite mörkare skriver HP om Sturegymnasiets eget julöl som har skapats av servitörerna själva. Lagom till julbordet är det dags att smaka.

Länk till HP:s artikel

Who Cares?

Mänskliga rättigheter?

Mänskliga rättigheter. Punkt.

Välkommen till vår föreställning som spelas vecka 46, onsdag och torsdag. Målgruppen är åk 8 och åk 9. Estetiska programmets elever i åk 2 på inriktning dans och teater har denna gång tagit utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna för sitt projekt i kursen Estetisk kommunikation. Kanske kan scenerna bli startpunkt för vidare diskussion kring frågan om hur vi är mot varandra?

Var:               Sturegymnasiet, Bergmansalen

När:               Onsdag 15/11 kl. 10.00 och 13.00

Torsdag 16/11 kl. 10.00 och 13.00

Bokas per mail till: tittie.arstrand@halmstad.se

Öppen föreställning torsdag 16/11 kl. 18.00. (ej bokningsbar, först till kvarn gäller.)

Varmt välkomna!

Lisen Gustafsson, danslärare

Ann-Margret Lindgren Johansson, teaterlärare

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Grattis stipendiater!

Postat i HT, Just nu!, Nyheter, På gång! av på 12 juni, 2017 0 kommentarer

Grattis till Fredrik och Angelica i HT14 som får stipendier av Evenemangsgruppen som idag är representerad av Canita Dagård från Marknadsföreningen i Halmstad.

HT16 Turista hemma!

Postat i Evenemang, HT, Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång! av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Bild Marie Hallonkvist

Lördagen den 3:e juni höll några elever från HT16 i Turista hemma!

På bilden syns; Tilda, Christoffer, Therese, Moa och Erika från HT 16, tillsammans med några turister som är på besök!