Pröva på

Postat i Dans, ES, På gång!, Pröva på av på 10 januari, 2018 0 kommentarer

Infokväll

Postat i Dans, ES, Evenemang, Nyheter, Pröva på av på 10 januari, 2018 0 kommentarer

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Lärlingar får jobb efter studenten

Postat i Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på av på 3 juni, 2017

Läs Hallandspostens artiklar om Sturegymnasiets Lärlingsutbildning.

Lärlingar tar klivet ut i arbetslivet
Paulina: ”Restauranger överallt söker kockar”
Pontus: ”Den allra bästa utbildningen du kan gå”

Lärlingsutbildningens elever på konferens i Stockholm

Postat i Just nu!, Lärling, På gång!, Pröva på av på 7 april, 2017 0 kommentarer

Linda och Jenny GL15

Linda och Jenny från GL15 har varit i Stockholm på lärlingskonferens. Båda tjejerna var väldigt på hugget och pratade gladeligen inför 30-talet lärare, elever och skolledare. Konferensen var inriktad på vård- och omsorgsprogrammets lärlingsutbildningar och deltagarna kom från Ystad i söder till Luleå i norr. Elisabeth (lärare) och Maria (rektor) passade på att visa Stockholms sevärdheter!

Linda och Jenny GL15