Pröva på

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Foto Rebecca Wallin

Lärlingar får jobb efter studenten

Postat i Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på av på 3 juni, 2017

Läs Hallandspostens artiklar om Sturegymnasiets Lärlingsutbildning.

Lärlingar tar klivet ut i arbetslivet
Paulina: ”Restauranger överallt söker kockar”
Pontus: ”Den allra bästa utbildningen du kan gå”

Lärlingsutbildningens elever på konferens i Stockholm

Postat i Just nu!, Lärling, På gång!, Pröva på av på 7 april, 2017 0 kommentarer

Linda och Jenny GL15

Linda och Jenny från GL15 har varit i Stockholm på lärlingskonferens. Båda tjejerna var väldigt på hugget och pratade gladeligen inför 30-talet lärare, elever och skolledare. Konferensen var inriktad på vård- och omsorgsprogrammets lärlingsutbildningar och deltagarna kom från Ystad i söder till Luleå i norr. Elisabeth (lärare) och Maria (rektor) passade på att visa Stockholms sevärdheter!

Linda och Jenny GL15

HT16 på Halmstadkonferensen

Postat i Evenemang, HT, Pröva på av på 24 mars, 2017 0 kommentarer

Igår startade Halmstadkonferensen, en nordisk bibliotekskonferens som i år hålls på Hotel Tylösand. Förutom att bibliotekarien Louise var där som deltagare, fanns även några av Sturegymnasiets elever på plats. Tilda och Rebecca i HT16 var de första som mötte de anländande till konferensen.

Tilda och Rebecca HT16

Skugga ett program på Sture

Postat i Just nu!, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på av på 7 oktober, 2016

skuggaGår du i åttan eller nian och funderar på att välja något av de program som vi har på Sture.
Då är du välkommen att ”skugga”, det innebär att du under en dag får följa våra elever och lärare på deras ordinarie lektioner. Anmälan till skuggning.