RL

Eleverna skapade eget öl till julbordet

Postat i Evenemang, Just nu!, Kök och servering, Nyheter, På gång!, RL av på 9 november, 2017

Lite sötare och lite mörkare skriver HP om Sturegymnasiets eget julöl som har skapats av servitörerna själva. Lagom till julbordet är det dags att smaka.

Länk till HP:s artikel

Öppet hus 11 november kl. 09-13

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, Pröva på, RL, SA, Språkintro av på 28 september, 2017

Går du i högstadiet och funderar på vilken utbildning som kan passa dig i framtiden? Kom till öppet hus och lär dig mer om vad Sturegymnasiet kan erbjuda just dig. Elever, lärare och SYV finns på plats för att guida dig rätt.

Lördag 11 november kl. 09-13

Varmt välkommen!

Filmad Studentavslutning 2017!

Postat i ES, Evenemang, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 8 juni, 2017 0 kommentarer

Foto av Rebecca Wallin

Kommer ni att missa morgondagens studentavslutning? Då kan vi glatt meddela att våra filmelever kommer att filma och streama studentavslutningen imorgon den 9 juli!

Hur ser man detta online då? Jo, man går in på @sturefilm.se, deras Facebook-sida. 😀

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det TV-studion som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan.

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

8.45 foto, film

9.00 restaurang

9.15 dans

9.30 hotell

9.45 teater, ES4, FAB, IVSR4

10.00 IVES(sär), lärling

10.15 samhäll

10.30 musik

10.45 konst, handel

Musikhjälpen 2016 – Julbordshjälpen och teaterelever som sänder radio

skarmklippjulbordshjalpen

Restaurang- och livsmedelsprogrammet stödjer i år Musikhjälpen med en insamling – Julbordshjälpen – under vårt julbord 7-16 december. Kom superdupergärna till R-huset och skänk en slant även om ni inte ska äta julbord!

Även Sturegymnasiets teaterelever drar sitt strå till stacken – ES14t sänder radio! Kom och hälsa på i Mediteket 16 december, skänk en slant och önska en låt! Här hittar du evenemang i Halmstad till förmån för Musikhjälpen.