RL

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det idrottshallen som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan (tider kommer inom kort).

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

Tider kommer inom kort!

Musikhjälpen 2016 – Julbordshjälpen och teaterelever som sänder radio

skarmklippjulbordshjalpen

Restaurang- och livsmedelsprogrammet stödjer i år Musikhjälpen med en insamling – Julbordshjälpen – under vårt julbord 7-16 december. Kom superdupergärna till R-huset och skänk en slant även om ni inte ska äta julbord!

Även Sturegymnasiets teaterelever drar sitt strå till stacken – ES14t sänder radio! Kom och hälsa på i Mediteket 16 december, skänk en slant och önska en låt! Här hittar du evenemang i Halmstad till förmån för Musikhjälpen.

Lyssna på läroböcker

Postat i Biblioteksbloggen, ES, Gysär, HA, HT, IM, Lärling, Nyheter, RL, SA av på 13 oktober, 2016 0 kommentarer

Du som är elev på Sturegymnasiet kan lyssna på dina läroböcker. Du behöver:

1. Appen Inläsningstjänst – ta hem den gratis till din padda och/eller smartphone.
    2. Inloggning – Emma-Ida & Ingegärd hjälper dig på Stures bibliotek, alla dagar 8.30-15.00.

skarmklippinlasningstjanst

Praktik på Mallorca

Postat i NoFrontpage, RL av på 22 februari, 2016 0 kommentarer

MallisGabriella, Felice och Madicken i RL14 praktiserar på den spanska ön Mallorca. På bloggen kan du följa deras spännande resa: http://nouw.com/mallisrl14/ eller på instagram: https://www.instagram.com/mallis2016/