Kök och servering

Stureelever klara för Gymnasie-SM

Postat i Bistron, Just nu!, Kök och servering, Nyheter, RL av på 28 februari, 2018 0 kommentarer

På tisdagen fick fyra elever på programmet restaurang och livsmedel på Sturegymnasiet en glad överraskning. Den 16-17 mars ska de delta på Gymnasie-SM i Göteborg.

Läs hela artikeln här.

Eleverna skapade eget öl till julbordet

Postat i Evenemang, Just nu!, Kök och servering, Nyheter, På gång!, RL av på 9 november, 2017

Lite sötare och lite mörkare skriver HP om Sturegymnasiets eget julöl som har skapats av servitörerna själva. Lagom till julbordet är det dags att smaka.

Länk till HP:s artikel

Musikhjälpen 2016 – Julbordshjälpen och teaterelever som sänder radio

skarmklippjulbordshjalpen

Restaurang- och livsmedelsprogrammet stödjer i år Musikhjälpen med en insamling – Julbordshjälpen – under vårt julbord 7-16 december. Kom superdupergärna till R-huset och skänk en slant även om ni inte ska äta julbord!

Även Sturegymnasiets teaterelever drar sitt strå till stacken – ES14t sänder radio! Kom och hälsa på i Mediteket 16 december, skänk en slant och önska en låt! Här hittar du evenemang i Halmstad till förmån för Musikhjälpen.