SA

Studentavslutning 9 juni 2017!

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Nyheter, På gång!, RL, SA av på 19 april, 2017 0 kommentarer

9 juni är det studentavslutning, nedan finner ni information kring den fina dagens bravader!

Program

08.30-11.00   Studentfrukost serveras i Ängelbrekt. Eleverna äter tillsammans med mentor.

08.30-11.00   Fotografering äger rum bakom Restaurang Sture/Bistron. Vid regn är det idrottshallen som gäller. OBS! Kom i tid! Se schema nedan (tider kommer inom kort).

11.45   Studenterna samlas i Bergmansalen för allra sista gången.

Ca 12.30   ”Utspring” programvis från Mediteket.

13.00   Studenttåget avgår från Sturegymnasiet.

14.00   Samtliga studenter från Halmstads gymnasieskolor  marscherar från Slottsparken till Norre Katts park.

Studentfotografering

Tider kommer inom kort!

Sturebladet – vi är där när det händer

Postat i SA av på 20 december, 2016 0 kommentarer

Välkommen att besöka vår nyhetsblogg! http://sturebladet.se

Den skrivs av elever på samhällsvetenskapliga programmet med inriktningen medier, information och kommunikation på Sturegymnasiet i Halmstad. Den uppdateras med nyheter och bilder från världen och lokalt. Syftet med hemsidan är att sprida nyheter som intresserar människor i vår ålder men även andra målgrupper. Kultur, sport, politik och nöje, vi har något som passar alla!

Eleverna i SA14

NYHET! SA beteendevetenskap på Sture

Postat i Nyheter, SA av på 17 oktober, 2016 0 kommentarer
Foto Rebecca Wallin

Nytt för i år! Nu kan du söka samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteendevetenskap på Sturegymnasiet.

Samhällsvetenskapsprogrammet är högskoleförberedande och ger dig en bred och stabil grund inför livet efter gymnasiet. Exempel på yrken att vidareutbilda sig till efter tre bra år hos oss på Sturegymnasiet: polis, jurist, socionom, lärare, psykolog, kriminolog eller PR-konsult, mm.

Vill du veta mer? Kontakta Studie- och yrkesvägledare Tittie Årstrand, tittie.arstrand@halmstad.se

Lyssna på läroböcker

Postat i Biblioteksbloggen, ES, Gysär, HA, HT, IM, Lärling, Nyheter, RL, SA av på 13 oktober, 2016 0 kommentarer

Du som är elev på Sturegymnasiet kan lyssna på dina läroböcker. Du behöver:

1. Appen Inläsningstjänst – ta hem den gratis till din padda och/eller smartphone.
    2. Inloggning – Emma-Ida & Ingegärd hjälper dig på Stures bibliotek, alla dagar 8.30-15.00.

skarmklippinlasningstjanst

Radiosändningar med SA14

Postat i NoFrontpage, SA av på 9 mars, 2016 0 kommentarer

Radio

Den 9 mars avslutade klass SA14 på samhällsprogrammet, media, information och kommunikation projektet radiosändning genom att gruppvis sända 4 halvtimmar i Halmstads närradio och över internetradio.