Språkintro

Musikhjälpen Sture på SVT

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Kuben, Lärling, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 15 december, 2017 0 kommentarer

Klicka på bilden för att komma till inslaget från SVT

Muskhjälpen Sture 2017

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Just nu!, Kuben, Lärling, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 13 december, 2017

Nu är det din tur att stödja Musikhjälpen 2017.

Klicka på bilden för att komma till bössan.

Lägg ett bidrag i Sturegymnasiets bössa.

Från torsdag lunch och 24 timmar framåt sänder elever från Sture och Sannarp, Dramalogen, fd kommunalråd och välkända krögare från Halmstad.

Lyssnar gör du på FM 88,6 eller via webben på Radio Halmstad.

Entreprenörskapseleverna på språkintro ställer ut

Postat i Språkintro av på 3 december, 2017 0 kommentarer

En trevlig närvaro och några intjänade slantar blev resultatet när entreprenörerna från språkintro avslutat sitt deltagande i UF-utställningen på julskyltningsdagen den 3/12. Grattis till framtidens eventuella affärsmän och affärskvinna.

Wissam ,Yazan och Hussam driver företaget ” NODS Fågelutrustning ”…

Amjad, Sham och Qusay har startat företaget ” Cinderellas accessoarer ” ..

Musikhjälpen Sture

Postat i ES, Evenemang, Gysär, HA, HT, IM, Lärling, Nia?, Nyheter, På gång!, RL, SA, Språkintro av på 1 december, 2017

Från klockan 12 den 14 december och ett dygn framåt kan du ratta in 88,6 på din FM-radio eller lyssna på Radio Halmstad på webben. Sturegymnasiet gör då sin del av Musikhjälpen 2017 med rubriken ”Barn är inte till salu”. Under 24 timmar kommer elever från Sturegymnasiet att fylla etern med musik och samtal om hur vi bäst kan hjälpa, medverkar gör också Dramalogen, fd kommunalråd, välkända krögare och elever från Sannarpsgymnasiet. Sändningarna kommer att ske från Mediteket på Sturegymnasiet. Musikframträdanden, gäster, happenings, fotoutställning och mycket mer kommer att ske under dessa timmar. Allt live i radion och på webben både med ljud och bild. Vill du bidra redan idag kan du göra det på Musikhjälpen Stures egen insamlingsbössa.

Språkintroeleverna på Bamse insats

Postat i Nyheter, Språkintro av på 5 november, 2017 0 kommentarer

Trycket var högt vid tillströmningen till föreställningen ” Bamse och Världens Starkaste Man” som ägde rum i Halmstad Arena igår. Bidrag från Sturegymnasiets Språkintroelever har blivit ett återkommande inslag då sådana aktiviteter sker där.

Sham tog hand om biljettkontrollen.

Asmar ansvarade för inträdesdetaljerna.

Mitsilal visade väg och sittplats.

Amjad och Yazan var där och vaktade.